Общинските съветници в Русе предстои да гласуват проект за нов

...
 Общинските съветници в Русе предстои да гласуват проект за нов
Коментари Харесай

Отбор от Втора лига с проект за нов стадион

 Общинските съветници в Русе следва да гласоподават план за нов стадион и подготвителен комплекс в местността " Лагера " на идното си съвещание на 28 март, по предложение на кмета Пенчо Милков. По този метод ще бъде даден отговор на формалното писмо на съдружие Футболен клуб Дунав, което декларира предпочитание за изследване за следваща инвестиция в два общински парцела в местността " Лагера ", споделят от общината. Единият е с повърхност малко над 37 декара, а другият - близо 155 декара, надлежно трета и четвърта категория аграрни неполивни земи. Предложението на кмета е двата имота да се включат в годишната стратегия за предписание с общински парцели.

Това е първа публична крачка към реализиране на желанието на съдружие Футболен клуб Дунав да построи съвременна база. Проектът планува стадион с електрическо осветяване за към 10 000 фенове, на който драконите да играят мачовете си, възстановителна база и подготвителни стадиони.

Според информация на в. " Утро ", към този момент има и мултимедийна визуализация по какъв начин тъкмо ще наподобява стадионът с терените до него. Тя обаче ще бъде оповестена обществено на идващ стадий.

В момента има два стадиона, които се употребяват от " драконите " - Градския, на който сега отбора играе домакинските си срещи във Втора лига и " Дунав ", където рита дубъла.

В същото време русенци не престават с неубедителните си изяви. В последния кръг драконите изпуснаха успеха над Беласица, като позволиха равнене за 1:1 в 90+8-ата минута.

" Чака ни огромна борба за оцеляване до края на сезона ", заяви по този мотив треньорът Мартин Ковачев.

След паузата за националните тимове за Дунав следва посещение на един от кандидатите за място в елита - Спартак (Варна).
 В Дунав (Русе) се
В Дунав (Русе) се " разплакаха " след избора на Гонзо за президент на БФС

" Драконите " подкрепяха Бербатов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР